5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

'Olumsuz bir karar yok'

TFF 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor, Adıyamanspor ile Pazar günü oynayacağı maçın taktik çalışmasını yaptı.


Malatya İnönü Stadı'nda yapılan taktik çalışmada Teknik Direktör İsmail Tekin, sık sık futbolcularına uyarılarda bulundu. Turuncu-yeşilli takımda sakatlığı devam eden Cuma dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan Malatya Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Aşan, Malatya Belediyespor kulübü olarak hızlı bir yükseliş yaşadıklarını kaydederek, "TFF 2. Lig zorlu bir klasman. Takımın iskeletini bozmadan yaptığımız takviyelerle takımı bir yerlere getirdik. Lige iyi bir başlangıç yapamadık ama daha sonra alınan sonuçlarla bir yerlere geldik. Bunun yanında ligde de dengeler henüz oturmadı. Şehir takımları tek takımına fazla destek veriyor ancak onlarda bile sıkıntı var.


Puan sıralamasında çok iyi bir yerde değiliz ama takım olarak iyi bir takımız ve ciddi manada mücadele edebilecek bir takıma sahibiz. Geçmiş dönemde bir sıkıntı yaşanıldı. Çok problem varmış gibi algılandı ama ciddi manada bizi sıkıntıya sokacak bir durum yok. Ben Malatya Belediyespor'un hak ettiği yere geleceğine inanıyorum" dedi. 7


Takım yöneticilerinin bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Aşan, "Biz hep takımımızın yanında olduk ve maç sonrası analizler yaptık. Bizim haberimiz olmadan kamuoyunda çeşitli konuşmalar yapılıyor. Ben bu takımın futbol şube sorumlusuyum uçan kuştan haberim olur. Ama farklı farklı haberler çıkıyor. Kendi aramızda değerlendirmeler yaptık. Biz hocamızın bilgi birikimine güveniyoruz. Haberler çıkıyor teknik yönetimle. Başarılı olan hocamız hakkında nasıl olumsuz karar alalım. Bizim hiç böyle bir düşüncemiz olmadı" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?