7
Mayıs
2024
Salı
KARS

Önce kızı kaçırdı sonra ailesine kurşun yağdırdı

Apaçay ilçesinde bir genç, kaçırdığı kızın anne ve babasını sokak ortasında kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.


Edinilen bilgiye göre, Fehmi Aküzüm isimli genç, 3 ay önce kaçırdığı kızın ailesiyle aralarında yaşanan tatsızlıklar sebebiyle bir plan yaptı.

Kaçırdığı kızı kendisinden geri almak isteyen ailesine sokak ortasında pusu kuran genç, önceki sabah 04.15 sıralarında Cumhuriyet caddesi Belediye İşhanı önündeki evlerinden çıkan kızın annesi Havva Aküzüm ve babası Kazım Aküzüm'ün üzerine silahla ateş açtı. Göğüs bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Kazım Aküzüm kaldırıldığı Kars Devlet Hastanesi'nde, sol sırt kısmından vurulan Havva Aküzüm ise olay yerinde hayatını kaybetti.


Olayın hemen ardından yakalanan gencin üzerinden 1 adet 7.65 mm çaplı Fransız 10'lusu tabir edilen tabanca ve 2 adet şarjör, olay yerinden de 9 adet boş kovan ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 19:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BİROL ATBAŞ IP: 88.235.152.xxx Tarih : 10.07.2007 15:37:22
ÖNCE ZORLA KIZINI KAÇIRIYORSUN SONRA ARPAÇAY IN MEYDANINDA ANNESİNİ VE BABASINI KURŞUNA DİZİYORSUN... HİÇ KANUN BUNU ARAŞTIRDIMI Kİ; KATLİAM İŞLEYEN ÇOCUĞU BU OLAYA KİM VEYA KİMLER TEŞVİK ETTİ. BU KATLİAMI NEDEN YAPTI VEYA KİMLER YAPTIRDI. DUYUMLARIMA GÖRE ÖLEN KİŞİLERİN YETİM KALAN 7 KIZ ÇOCUĞU VAR.KANUNLAR İŞLEMİYORSA PEKİ BUNLAR NE YAPSIN.YETKİLİLERİN BU OLAYIN ÜZERİNE GİTMELERİNİ BEKLİYORUZ.