6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Onlardan mutlusu yok!

Kars’ın Selim İlçesi’nde kız çocuklarının kır eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Kaz otlatan kız çocukları top oynayıp, Boncuk isimli köpekle halay çektiler.


İlçeye bağlı Çıplaklı Köyü’nde çocukların yaz tatili renkli geçiyor. Erkek çocuklar ailelerine yardım için tarlalarda ve ev işlerinde çalışırken kız çocukları da kırlarda kaz otlatıyorlar. Boncuk isimli köpeği de yanlarından ayırmayan çocuklar köye yakın alandaki kırlara giderek gönüllerince eğleniyorlar. Kaz otlatan, top oynayan kız çocukları en çok da Boncuk’la vakit geçiriyorlar. Cep telefonu müziği eşliğinde Boncuk’la halay çeken kız çocukları bundan büyük keyif alıyorlar.


Kız çocuklarının sevgi ve ilgisine alışan Boncuk da halaya ayak uydurabilmek için sevimli hareketler sergilemesinin yanında çocuklarla birlikte top oynamayı bile ihmal etmedi.
Annelerinin ev işlerini yaptıklarını ve kendilerinin da kaz otlattıklarını söyleyen Özge Yılmaz, bizler yaz tatilimizi kaz yayarak geçiriyoruz. İşte burada Boncuk adlı köpeğimizle halay bile çekiyoruz. Yaz tatili işte böyle geçiyor” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 16:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?