6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

OSB’nin sorunları tartışıldı

Kafkas Sanayici İşadamları Derneği'nin (KARSİAD) organizasyonu, Akdeniz Kimya'nın ev sahipliğiyle Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapılan toplantıda OSB'nin sorunları tartışıldı.

OSB'de faaliyet gösteren fabrika yetkililerine yönelik düzenlenen toplantıya; Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Kars-Ardahan-Iğdır Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Prof. Dr. Yavuz Öztürkler , KARSİAD Başkanı Güven Akdeniz ve sanayiciler katıldı.

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan KARSİAD Başkanı Güven Akdeniz, “Toplantının ana konusu, OSB'nin sorunlarını yerinde tespit etmek, tarafların önerilerini almak ve değerlendirmekti. Ayrıca toplantıda, Sayın valimiz müjdeli haberler verdi. Kalkınma Ajansı Bölge Müdürlüğü'nün ilimizde kurulacağını söyledi.

Bir iş adamımızın 8 derslik okul yaptırması, sanayi ve OSB Müdürlüğü binasının sanayi bölgesinde bulunan binalara taşınarak burada hizmet vereceğini anlattı. Sayın valimiz en kısa zamanda OSB'nin altyapı sorunlarının çözeceğini, yol ve su problemini acilen çözüme kavuşturacağını müjdeledi” dedi.

Akdeniz ayrıca, “Kalkınmanın her alanda eşit bir şekilde devam etmesinin önemlidir. Ekonominin departmanlarından biri de sanayinin canlı tutulmasıdır. Sanayicilerimizin yeni teşvik imkanlarından yararlanmaları gerekmektedir” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 19:59:39
Güncelleme :30 Temmuz 2009 Perşembe 20:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?