2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Polis kurban eti dağıttı

POLİS 287 AİLEYE KURBAN PAYI DAĞITTI

Kars Emniyet Müdürlüğü personeli Kurban Bayramı’nda kestikleri kurban etlerinden maddi durumu iyi olmayan 287 aileye dağıttı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) ile Çocuk Şube Müdürlüğü personeli “Bayram Günleri” olarak adlandırdıkları proje kapsamında kestikleri kurban etlerinden il genelinde yaşayan ve gerçekten maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara verdi.

Proje kapsamında önceden belirlenen 287 ailenin evlerine giden polis memurları vatandaşları ziyaret ederek kurban paylarını dağıttı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma gibi faziletli duygularının yoğun yaşandığı bayramlarda bu değerlerimizin yaşatılması, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını ve polisimizin her zaman yanlarında olduğunun hissettirilmesi amacıyla, görevli personelin katılımı ile Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP)’nin birlikte yürüttükleri “Bayram Günleri” isimli proje yapılarak hayata geçirildiği ve yapılan çalışma neticesi ilimizde yardıma ihtiyacı olan 287 aile tespit edilmiş ve personelimizin kestikleri kurban etleri, vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır” denildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan kurban etleri önceden tespit edilen vatandaşların evlerine götürülerek verildi. Polisleri karşılarında gören vatandaşlaş, yapılan bu anlamlı paylaşımdan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Polisin her zaman yanlarında olduğunu belirten vatandaşlar; “Allah devletimize zeval vermesin. Her zaman yanımızdalar. Onların sayesinde huzur içerisinde yaşıyoruz” diye konuştular.

Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından bu tür yardım ve paylaşımların zaman zaman yapılacağı kaydedildi.

POLİS 287 AİLEYE KURBAN PAYI DAĞITTI
POLİS 287 AİLEYE KURBAN PAYI DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 13:29:05
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 13:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?