2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Polislerden anlamlı destek

KARS’TA POLİSLERDEN ANLAMLI DESTEK

Birleşik Sakatlar Federasyonu tarafından başlatılan ‘Bin kilo kapak, bir engelli aracı’ kampanyası Kars’ta ilgi gördü.

Birleşik Sakatlar Federasyonu ve İstanbul Ataşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve tüm illerde devam ettirilen organizasyon ile yurt dışında geri dönüşümü yapılabilen pet şişe kapakları engelli vatandaşlarımız için araç umudu oldu.

Kampanya kapsamında Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP), Kars Dolunay Derneği ortaklaşa pet şişe kapağı topladı.

Kampanya kapsamında toplanacak her bin kilo kapak bir engelli aracı demek, 30 Ağustos tarihinde son bulacak kampanya kapsamında ne kadar çok pet şişe kapağı toplanırsa o kadar çok engelli vatandaş araç sahibi olma şansı yakalayacak.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; engelli vatandaşlarımızın toplumumuzun bir parçası olduğu, ayrıca her insanın bir engelli adayı olduğu, bu nedenle engelli vatandaşlarımızla ilgili yapılacak her türlü organizasyona yürekten katıldıklarını ve kampanyaya vatandaşlardan da duyarlılık bekledikleri belirtildi.

Öte yandan vatandaşlar tarafından kampanya süresi içerisinde toplanan pet şişe kapaklarının Kars Dolunay Deneği’ne veya Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bırakılması halinde daha çok engelli vatandaşların araç sahibi olma şansı yakalayacağı kaydedildi.

TDP personeli ve Kars Dolunay Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği vatandaşlarında destek vermeleri gerektiği vurgulandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 11:55:03
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 12:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?