3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Polisten huzur uygulaması

KARS’TA HUZUR UYGULAMASI

Kars’ta Emniyet Müdürlüğü’nün merkezinde yaptığı huzur uygulamaları aralıksız devam ediyor.

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in bizzat yürüttüğü huzur uygulamalarında bütün ekipler görev aldı.

Kars’ta belirli aralıklarla yapılan huzur uygulamasında Trafik, Asayiş, KOM, terörle Mücadele ekipleri kentin giriş ve çıkış noktalarında önlemler alarak uygumla yaptı. Gece geç saatlere kadar süren uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, vatandaşlarında GBT sorgulamaları yapıldı.

İl merkezinde yapılan uygulamalarda 410 kişinin GBT sorgulaması yapılırken 202 araç kontrol edildi. Hacizli ve aranması olan 1 araç trafikten men edildi.

İl merkezinde faaliyet gösteren 4 kıraathanenin de kontrol edildiği uygulamalarda her hangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Kars halkının can ve mal güvenliğinin sağlanması ve il de huzurun temin edilmesi amacıyla bu tür uygulamaların sürekli yapılacağını vurguladı.

KARS’TA HUZUR UYGULAMASI
KARS’TA HUZUR UYGULAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 09:47:03
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 14:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
susuzlu IP: 95.15.212.xxx Tarih : 1.12.2010 15:59:10

BENİM ANLAMADIĞIM BU KADAR UYGULAMA YAPILIYOR DENİLİYORDA YA NEDEN ŞEHİR DIŞINDAKİ KADIN PAZARLAYAN PAVYONLARA BASKIN YAPILMIYOR..KUMAR KADIN SATICILIĞI ESRAR  ORALARDA CİRİT ATIYOR..PASAPORTLU NATAŞALAR TIKA BASA BÜTÜN GAZİNOLAR DOLU..HA BİDE ŞU VAR EĞER OLARDA BASKINLAR YAPILACAKSA PAVYON SAHİPLERİ ÖNCEDEN HABERLERİ NASIL OLUYORDA ADAMLAR APAR TOPAR SATTIKLARI KADINLARI KAÇIRIYORLAR BUNUN ÜSTESİNDEN GELEMEYECEK KADAR OLAMAZSINIZ...HALKIN HUZURUNU ASIL BOZAN BU PAVYONLARDIR ORALARI BİTİRİNDE HALK HUZUR BULSUN