3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Refüj çalışmaları sürüyor

KARS BELEDİYESİ ORTA REFÜJ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kars belediye Başkanlığı’na bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü çarşı merkezinde bulunan orta refüjleri yeniden yapıyor.

Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan cadde ve sokaklarda refüjların sökülerek yeniden daha modern bir görüntüye kavuşturulması çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan orta refüj çalışmaları tamamlanan yerlere çam ağaçları ekilerek yeşillendirme çalışmaları yapılıyor.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, il genelinde belediye olarak birçok bölgede çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Göreve geldiğimiz gün itibariyle il merkezinde eksikliğini gördüğümüz yerleri toparlama ve güzelleştirme çalışmaları başlattık. Orta refuj çalışması da bunlardan birisi eskiden orta refujlerin etrafına vatandaşlar tarafından çöpler dökülüyordu. Biz bunların önüne geçmek için çalışmalar başlattık. İlk olarak refujleri kaldırdık. Bunların yerine yenilerini yaparak daha gösterişli ve modern hale getirdik. Çam ağaçları diktik. Yeşillendirme çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra ilimiz yeşile bürünmüş olacak. Burada vatandaşlarımızda çok büyük görevler düşüyor. Kars’a yapılan her şeyi onlarında sahiplenmesi ve koruması gerekiyor” dedi.

Kars Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce merkez Halitpaşa Caddesi, Karadağ Caddesi ve Payton Pazarı’nda bulunan refüjların çalışmaları devam ediyor.

Çim ekmek için de düzenleme yapılan orta refüjlerde, yeşillendirme ve ağaçlandırma ile birlikte çiçek dikimi de yapıldı. Orta refüj çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

KARS BELEDİYESİ ORTA REFÜJ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
KARS BELEDİYESİ ORTA REFÜJ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:23:05
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 23:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?