6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Reklamın böylesi görülmedi!

SATIN ALDIĞI BOĞAYI REKLAM PANOSU YAPTI

Kars'ın Selim ilçesinde satın aldığı kasaplık boğayı iş yerinin önüne getirip ağaca bağlayan Servet Okyaylar, hayvanın sırtına "Okyaylar Et" yazısı yazarak reklamını yaptı.

İlçenin en işlek caddelerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesi üzerindeki kasap Servet Okyaylar'ın iş yeri önündeki söğüt ağacına bağlı olan boğanın üzerindeki 'Okyaylar Et' yazısı, görenleri şaşkına uğrattı. Her yerde gördükleri reklam yazılarının bu defa bir hayvanın üzerinde olması ilginç görüntü oluşturdu. Kasap dükkanı önündeki boğa, zaman zaman sağa sola boynuzlar sallayarak vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Çevredeki vatandaşlar sakinleşen hayvanı severek elleriyle okşadılar.

Kasap Servet Okyaylar, hem iş yerinin reklamını yapmak ve hem de iş yerinde kesilen hayvanların ne kadar sağlıklı olduğunu göstermek için bu yolu kullandığını anlattı. Sağlıklı ve helal olan küçük ve büyükbaş hayvanları keserek sattığını anlatan Okyaylar "Müşterilen aldıkları ete çok dikkat etmesi gerekmektedir. Piyasada at veya eşek etlerinin satıldığını sık sık televizyonlarda görüyoruz" dedi.

SATIN ALDIĞI BOĞAYI REKLAM PANOSU YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 16:46:01
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 22:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alimurat IP: 85.105.247.xxx Tarih : 31.10.2009 16:12:58

gerçekten okyaylar kasabı açıldıktan sonra selim ilçesınde rahatça et tuketmeye başladık her zaman böyle genç ve sağlıklı hayvan kesıyooo...burdan bu reklamı gözden kaçırmayan gazetecı yaşar beye çok çok tşk edıyorummm....( yaşar bey kaç kılo et aldın bu boğa kesıldıkten sonra) okyaylar kasap çok temız ve hijyenık bı ortamda hızzmet verıyoo