5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Rock aşkı bebekten başlar

Kars Kafkas Üniversitesi'nin (KAÜ) düzenlediği Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Halk ozanları az sayıda öğrenciye konser verirken, ilgi gösterilmeyen rock müzik konserinde ise meydan bir bebeğe kaldı.

KAÜ'nün kuruluşunun 16. yılı nedeniyle düzenlenen '16. Bahar Şenliği' Prof. Dr. Nihat Bayşu Konukevi önünde yapıldı. KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven ve üniversite yönetiminin katıldığı şenliklerde ilginç görüntüler yaşandı. Halk ozanları Günay Yıldız ve İlgar Çiftçioğlu'nun konserine öğrenciler az sayıda iştirak etti. Öğrenciler kenarlarda oturarak konseri dinleyince şenlik alanı kuşlara kaldı. Boş alanda yem yiyen kuşlar ilginç görüntüler oluştururken, halk ozanları da kahramanlık türküleriyle konserlerine devam ettiler.

Daha sonra 'Blue Coner' grubunun rock konserine geçildi. Konser sırasında alanın dolması beklenirken öğrenciler rock konserine de ilgi göstermedi. Meydan bu defa da Çilek Şahin isimli 3 yaşındaki bebeğe kaldı. Şenlik alanında bir o yana bir bu yana dolaşan bebeğin, rock müziğinin ritmine göre hareket etmesi ve yürümesi tüm dikkatleri üzerine topladı. İlginç ve renkli görüntüler sunan bebek dakikalarca alanda boy gösterdi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 15:59:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?