6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Rotary'da yeni başkan Kaygısız

ROTARY'DA YENİ BAŞKAN KAYGISIZ

Kars Rotary Kulübü 2009-2010 dönem başkanlığına Göksal Kaygısız, getirildi. Kars SİM-ER Otel Balo Salonu'nda gerçekleşen kongrede, Göksal Kaygısız, iki dönem önce Yusuf Turna'ya devrettiği başkanlık görevini yeniden teslim aldı.

Kongrede konuşan Kars Rotary Kulübü 2008-2009 Dönem Başkanı Yusuf Turna, başarılı bir dönemin sonunda gönül rahatlığı ile görevini 2009-2010 dönem Başkanı Göksel Kaygısız'a devrettiğini söyledi.

Kars Rotary Kulübü'nde ikinci kez başkanlık görevine getirilen Göksel Kaygısız ise konuşmasında “Sevgi ve saygının ön planda olduğu kulübümüzde bu yılki sloganımız, 'Rotary'nin Geleceği Sizlerin Elinde' olacaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Rotary'i yarınlara taşımak için elimizden gelen bütün çabayı birlikte sarf edeceğiz" dedi

Kaygısız, kulüp olarak Kars’ta önemli hizmetler yaptıklarını dile getirerek, “Rotary, dünyada iyi niyet ve barışın korunmasına inanan ve bu alanda hizmet veren iş ve meslek sahibi Rotaryenlerin dünya ölçüsünde birleştiği bir kuruluştur. İnsanlığa hizmet veren tüm mesleklerde, yüksek ahlak standartlarının teşvik edilmesi hedefidir. Rotary'nin amacı, bütün onurlu girişimlerin temeli sayılan hizmet etme idealini teşvik etmek, geliştirmek ve özellikle tanışıklığın geliştirilmesinin bir hizmet fırsatı sayılmasını, iş ve meslekte erdemli olmanın bir değer olarak tanınması ve her Rotary üyesinin kendi meslek ve işini, topluma bir hizmet fırsatı sayarak yüceltmesini, her Rotaryenin hizmet idealini kişisel işine olduğu kadar toplum hayatına da uygulamasını, hizmet idealinde birleşmiş olan çeşitli iş ve meslek sahibi insanlar arasında dünya çapında dostluk ilişkileri kurmak suretiyle, uluslararası karşılıklı anlayışı, iyi niyeti ve barış idealini geliştirmektir." diye konuştu.

Kongreye, Rotary Kulübü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ROTARY'DA YENİ BAŞKAN KAYGISIZ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 17:54:05
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 19:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
servet yılmaz IP: 88.233.109.xxx Tarih : 23.10.2009 17:40:14

abi haayırlı olsun