3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Rusların kar ve havuz keyfi

RUS TURİSTLERİN SARIKAMIŞ'TA KAR VE HAVUZ KEYFİ

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kar banyosu yaparak havuza giren kadın turistler, tatilin keyfini çıkarıyor.

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Rusya ve Ukrayna'dan gelen turistlerin en çok tercih ettikleri kayak merkezlerinin başında gelen Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi, kristal karı ve sarı çam ormanlarıyla adeta ziyaretçilerini büyülüyor. Sabahın erken saatlerinde spor yaptıktan sonra 5 yıldızlı Toprak Oteli'nde havuza giren Rus turist Tatyanna Karansiva, daha sonra dışarı çıkarak kar banyosu yaptı.

Sarıkamış'ın kristal karını vücuduna sürdükten sonra tekrar havuza giren Tatyanna Karansiva, "Sarıkamış'ı çok beğeniyorum. Üçüncü kezdir geliyorum. Sarıkamış'ın bizlere verdiği etkinlikler çok güzel. Buradaki merkez çok harika. Ben burada çok mutluyum. Gittiğimde arkadaşlarıma burasını tavsiye edeceğim. Ayrıca Sarıkamış yeniliklere çok açıktır. Ben burada bulunan tüm personele çok teşekkür ederim" dedi.

Ukrayna'dan kayak yapmak için Sarıkamış'a gelen Olga Aleysa ise, sabah saatlerinde havuzda yüzerken, öğle saatlerinde ise kayarak tatilini geçiriyor. Aleysa, "Sarıkamış'ı çok sevdim. Türkiye'ye ilk defa geldim. Ben Tatyana'nın arkadaşıyım. Bana tavsiye etti, beraber geldik. Sarıkamış'ı gerçekten çok beğendim. Daha önce gittiğim kayak merkezleri gibi değil burası çok güzel" şeklinde konuştu.

Toprak Oteli'nin görevlilerinden Serap Sivaslı ise, "Şu anda otelimizde doluluk oranı yüzde yüz. Burada animasyon şovlarımız var. 5 yıldızlı bir otele yakışır hizmetler veriyoruz. Misafirlerimiz açısından, kayak merkezimiz açısından güzel bir sezon bekliyoruz. Buraya gelen turistler ağırlılık olarak Rus, Ukrayna ve Türk misafirlerimiz var. Sömestr tatilinin yaklaşması nedeniyle yerli misafirlerimizin artışları olacaktır. Ama Ukraynalı misafirlerimiz ağırlıklıdır" diye konuştu.

RUS TURİSTLERİN SARIKAMIŞ'TA KAR VE HAVUZ KEYFİ
RUS TURİSTLERİN SARIKAMIŞ'TA KAR VE HAVUZ KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 11:10:00
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 11:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?