6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Saadet Partisi başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) Kars İl teşkilatı, il, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile il genel meclisi ve belediye meclis üyeliği adaylarını tanıttı.

SP Belediye Başkan Adayı Reis Karakoç, seçime projeleriyle girdiklerini belirterek, proje sunmadan çözüm getirmeye çalışan adaylara sert tepki gösterdi.


SP İl teşkilat binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına; SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey, SP İl Başkanı Mikail Demir, SP Belediye Başkan Adayı Reis Karakoç, ilçe ve belde Belediye başkan adayları ile il genel meclisi ve belediye meclis üyeliği adayları ve partililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan SP İl Başkanı Mikail Demir, genç kadroyla yola çıktıklarını söyleyerek, "İnanıyoruz ki bu arkadaşlarımız, memleketimiz ve ilimize en önemli hizmetlerde bulunacaklardır. Bu genç adaylarımızı önce Allah'a sonra da Kars'ımızın değerli seçmenlerine emanet ediyorum. Bilmemiz gerekir ki 'çalışan kazanır' Bizlerde durmadan çalışacağız ve kazanacağız. Ulvi prensiplere sahip olan davanın mensuplarıyız. Milli görüş hareketinin tek siyasi temsilcisi olan halkımız için özgürlük ve insan haklarının teminatı ve medeniyet projesidir" dedi.


SP Belediye Başkan Adayı Reis Karakoç da seçimlere iyi ve donanımlı şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, "Her hangi bir partinin politikasıyla bir işimiz olamaz. Projelerimizde halkımızın huzuruna çıkacağız. Geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin adayı Nevzat Bozkuş Belediye'nin 100 milyon TL üzerinde borcu bulunduğunu söyledi. Karşı taraftan da 8.5 milyon TL borç olunduğu söylendi. Bu borç kaç TL ise bu açıklansın. Böyle değişik rakamlarla nereye varacaklar. Ne yapmak istiyorlar? Kapalı kapılar ardında siyaset yapılmasın. Yerel Serhat TV'de canlı yayına çıkalım ve projelerimizi ortaya koyalım" diye konuştu.

İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Kars merkez: Reis Karakoç. Akyaka: Söhbet Demir. Arpaçay: Sancar Güney. Digor: Hasan Taş. Sarıkamış: Süleyman Turan. Selim: Bülent Altun. Susuz: Metin Nağış. Digor ilçesi Dağpınar beldesi: İsmet Gül. Arpaçay ilçesi Koçköy beldesi: Serkan Çiftçi.
Ayrıca; Akyaka MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Saadet Partisi'ne geçen Bedel Özmen'e rozet takıldı. Özmen'in SP'ye geçişi alkışlarla karşılandı.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 19:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?