6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Sac hırsızları yakalandı

Kars’ta 15-17 yaşları arasında 3 şüpheli bir ikametin bahçesinden çaldıkları sacları el arabasıyla taşırken yakalandılar.

Edinilen bilgilere göre olay önceki gün saat 05.00 sıralarında kent merkezinde meydana geldi. 15,16 ve17 yaşlarında 3 şüpheli şahıs, 51 yaşındaki bir vatandaşın ikametinin bahçesinden çaldıkları 4 adet alüminyum sacı el arabası ile taşırken Emniyet görevlilerince yakalandılar. İkamet sahibi ifadesinde; ikametinin bahçesinden 2 adet sac varilin de çalınmış olduğunu beyanla şikayetçi oldu. Yapılan araştırmada şüphelilerin sac varili hurdacılığı yapan 24 yaşındaki şüpheliye sattıkları tespit edildi. Hurdacılık yapan şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesinin ardından salıverildi.

Kars’ın Digor ilçesinde de cep telefonu hırsızlığı gerçekleşti. Olay önceki gün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 15 yaşındaki şüpheli şahıs, 36 yaşındaki vatandaşın işyerinden 1 adet cep telefonu çalarak takas yoluyla 14 yaşındaki bir başka şüpheliye sattı. Takasın ardından her iki şüpheli yakalandı ve çalıntı telefon ele geçirildi.

Her iki olayın şüphelileri, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yaşları küçük olduğundan yapılan kimlik tespitlerinin ardından ailelerine teslim edildiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 15:16:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?