6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Sağlık-Sen'in mutlu günü

Türk Sağlık-Sen Kars Şubesi Devlet Hastanesi İşyeri temsilcilerinden Yakup Çağrı Arısoy, Sevgi Arısoy ile dünya evine girdi.


Kars Şölen Düğün Salonu’nda yapılan düğün törenine; Türk Sağlık-Sen Kars Şube Teşkilat Sekreteri Murat Şanlı, Şube Sekreteri Recep Ercan, Kars Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Selda Erdinç, Türk Sağlık-Sen Kars Şubesi Kars Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi İsmail Çetinkaya ve çok sayıda davetli katıldı.


Yoğun işleri nedeniyle düğün törenine katılamayan Türkiye Kamu-Sen Kars İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Kars Şube Başkanı Erhan Sarıkaya çiftlere bir kutlama mesajı ve çelenk gönderdi.


Türk Sağlık-Sen Kars Şube Teşkilat Sekreteri Murat Şanlı, çiftlere mutluluk dileyerek, şunları söyledi:
“Evlilik kutsal bir müessesedir. Her insanın ömründe bir defa yaşanması gereken ve aile olmaya atılan ilk adımdır. Cenab-ı Allah sizleri bir yastıkta kocaltsın. Vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmeniz temennisi ile başta sevgili kardeşim Yakup Çağrı Arısoy olmak üzere gelinimize mutluluklar diliyorum. Her iki kardeşimizin ailelerine de bu kutsal evlilik bağının hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Davetliler gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 14:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?