5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Şampiyona Erivan'da

İşitme Engelliler Federasyonu'nun 2008 yılı faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası 16-22 Eylül 2008 tarihleri arasında Ermenistan'ın başkenti Erivan'da yapılacak. 

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Söz konusu şampiyonaya gidecek olan kafile uçakla Kars'a gelip buradan otobüsle Ermenistan'ın başkenti Erivan'a gidecekler" denildi.


Açıklamada ayrıca, "Boks Federasyonu Başkanlığı'nın 2008 yılı faaliyet programında yer alan ve 06 Eylül'de Samsun'da başlayan Dünya Üniversiteler Boks Şampiyonası Hazırlık Kampı 18 Eylül'de tamamlanacak. Söz konusu şampiyonaya Kars'tan Emrah Kızılkaya katılmıştır. İl Müdürlüğümüze bağlı Sporcu Eğitim Merkezine halen devam eden öğrencilerin yanı sıra bu yıl da atletizm branşında 9, güreş branşında 5, boks branşında 8, toplam 22 öğrenci alınmış olup, bu öğrencilerden 7'si Cumhuriyet Lisesi'ne, 7'si Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Endüstri Meslek Lisesi'ne, ara sınıf öğrencileri ise Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulu'na kayıt yaptırılmıştır" ifadeleri yer aldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 15:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?