3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Sarıkamış kara teslim

SARIKAMIŞ'TA KARA KIŞ

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Bayraktepe Kayak Merkezi'nde zaman zaman tipi eserken, şehir merkezinde ise meydana gelen buzlanma vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Bayraktepe Kayak Merkezi'nde sabah saatlerinde belli aralıklarla etkili olan tipi kayak severlere zor anlar yaşattı. Rus ve Ukraynalı bayanlar tipinin esmesine aldırış etmeden gönüllerince kaymanın zevkini yaşadı.

Rusya'dan snowboard yapmak için Sarıkamış'a gelen Rus uyruklu Silovnoya Cargitaovano, tipiyle beraber yapmış olduğu güzel hareketlerle dikkatleri üzerine çekti. Silovnoya Cargitaovanov, "Sarıkamış harika bir yer. Kayak yapmak için çok elverişlidir. Biz buraya arkadaşlarımızla snowboard yapmaya geldik. Hiç bir konuda bu hava şartları kaymaya engel değildir. Ayrıca bizlere kaymamızda yardımcı olan kayak ve snowboard hocalarımız var. Bu konuda da tipide kaymamızın hiç bir tehlikesi yoktur" dedi.

Şehir merkezinde ise aşırı soğuklardan dolayı yollar adeta buz pistine döndü. Aracı ile seyir halinde olan bir bayan ise, direksiyon hakimiyeti kaybetti. Kaymadan dolayı aracın yönü değişirken, çevredekilerin yardımı ile her hangi bir kaza meydana gelmeden otomobil kurtarıldı.

SARIKAMIŞ'TA KARA KIŞ
SARIKAMIŞ'TA KARA KIŞ
SARIKAMIŞ'TA KARA KIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 17:35:05
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 17:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?