2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Sarıkamış Kültür Evi'ne büyük ilgi

SARIKAMIŞ KÜLTÜR EVİ'NE BÜYÜK İLGİ

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde eski eşyaların sergilendiği kültür evi, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Sarıkamış'ta Rasim Kaya isimli müzisyenin 10 aylık çalışması sonucu oluşturulan kültür evi, kentte ziyaret edilen mekanların başında geliyor. Kültür evini ziyaret eden Kafkas Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencilerinden Dilek Alp, gördüğü güzelliğin kendisini adeta büyülediğini söyledi. Dilek Alp, "Sarıkamış'ın bir müzeye ihtiyacı vardı. Bu çerçevede buranın Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenerek genişletilmelidir. Ayrıca Ruslardan kalma bir binanın müze ve kültür evine dönüştürülmesi için bir çalışmanın başlatılması lazımdır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 11:52:01
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 15:55:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜLSEN ATEŞ IP: 88.227.239.xxx Tarih : 24.04.2010 11:00:20

Merhaba Dilek hanım nasılsınız? Ben Kars Kafkas Üniversitesinde Fen Edebiyat Fakültesinde okuyan son sınıf öğrencisiyim. Ya! Sizin çok şanslı bir kız  olduğunuzu anladım. Ben sizin kadar şaslı biri değilim. Şimdi haberin altında ki İHA ibrasını gördüm hemen anladım sizi Kars İhlas Haber Ajansı Sayın Yaşar Yılmaz bey çekmiştir. Ben onun gazeteciliğine çok hastayım kaç kez ona ulaşmaya çalıştım ama başaramadım gerçekten de Yaşar bey çok iyi bir insandır benim her ne işim olmuşsa ben ona söylemişim ve yapmıştır. Saygılarımla hoşça kalın