5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Sarıkamış'a 4 büyük iş merkezi

Sarıkamış ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan 4 büyük iş merkezinin projeleri tamamlandı.

Sarıkamış'ta yaptırılması planlanan iş merkezlerinin projeleri tamamlandı. Eski hal binasının yıkılmasıyla 4 tane büyük iş merkezinin yapılması için projelerin hazır oluğunu belirten Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, "4 adet büyük iş merkezinin yapılması için projeler gerçekleştirdi. Sarıkamış İnönü Caddesi üzerine kurularak yapılacak olan yeni Hal binasının temelleri 26 Haziran'da ihaleye verilecektir. Yapılacak olan iş merkezi, alt katı tamamen büyük marketler, ikinci katı bürolar, üçüncü katı ise cep sineması, kafeterya ve çok amaçlı salon olarak 60'a yakın dükkandan ibarettir" dedi.

Yapılacak olan binalarda uzay çatı kurulacağını ve bu çatılarla güneş enerjisinden faydalanılacağını ifade eden Başkan Özbilen, "İş merkezini yaptırmamızın en büyük sebebi ilçemize gelen turistlerin otellerde oturarak günlerini geçirerek ilçe esnafına fayda sağlamamalarıdır. Bu iş merkezleri, içerisinde tamamen Sarıkamış'a özgü öğeler olacak ve turistlere hitap edecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 15:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık IP: 88.254.58.xxx Tarih : 16.06.2008 18:10:38

çok zor dostum çok zor sarıkamışın 4 yılını çaldın bu projde harun doğanın su projesini başlatıp sana nasıl nasip olduysa başkanlık bu projenin bitimide ALLAH ın izniyle sana nasip olmayacaktır ne hikmetse otobüs alanlar jübilesini yapıyorlar harun doğan aldı gitti sende aldın gidicisin....