6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Sarıkamış'ta devir teslim

Kars Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen ve Belediye Meclis üyeleri mazbatalarına aldılar.

29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde oyların büyük bir çoğunluğunu alarak başkanlığını yeniden kazanan AK Partili Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Sarıkamış Öğretmenevi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar. Düzenlenen mazbata törenine; Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Kürşat Serbes, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kayıngül, Cumhuriyet Savcısı Can Bayır, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yurt, Belediye Meclis üyeleri ve partiler katıldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Kürşat Serbes, 29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığını kazanan İlhan Özbilen’e ve 15 Belediye Meclis üyesine mazbatalarını vererek başarılar diledi.
Mazbatasını alan Belediye Başkanı İlhan Özbilen, “Yeni ekibimizle bundan sonra Sarıkamış halkına bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin kesintisiz bir şekilde artarak devam edeceğini özellikle belirtmek isterim. Ben tüm Sarıkamış halkının Belediye Başkanıyım. Ekip arkadaşlarım da yine tüm Sarıkamış halkının Belediye Meclisi üyeleridir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Seçim stratejisinin kendisi için çok önemli olduğunu, kazanmaya da kaybetmeye de kendini hazırladığını belirten Özbilen, daha sonra şunları söyledi:
“İki dönemdir, hiç kimseye bir vaatte bulunmadım. Bundan dolayı görevimi zorlanmadan yerine getirdim. Seçimi kazandıktan sonra hiç kimseye kin beslemediğini, kardeşlik duyguları içerisinde herkese gönül pencerem açıktır. Seçimlerde açık ve seçik olarak kendilerini belli eden kişilere hep saygılıyımdır. Ancak yanardöner, ne kendisine ne de topluma bir faydası olmayan kişilerin bazılarını kandırarak ve yanlış yönlendirerek kazanım sağlayacaklarını umut etmeleri hep boşa çıkmıştır. Herkesin defteri arkasından okunduğu için bu tür kişiler ailelerini de zor durumda bırakmıştır”

Siyasetçinin şeref ve haysiyetini yaptığı işle eş değer tutması ve çıktığı bu yolda, temiz dürüst insanlarla hedefe ulaşacağını söyleyen Başkan Özbilen, bundan sonra da Sarıkamış’ı kültürde, turizmde ve her alanda geliştirmek için hemşehrileri tarafından görevlendirildiğinin altını çizerek, hizmette herkese eşit muamele yapacağının sözünü verdi.

15 Belediye Meclis üyeliğinin, 9’unu AK Parti, 3’ünü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 3’ünü de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kazandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 15:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?