6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Sarıkamış'ta ilginç piknik

Türkiye'de geçen yıl uygulanmaya başlayan ve bugün ev ve özel motorlu araçlar hariç, kahvehane ve lokantalar dahil tüm kapalı alanları kapsayacak şekilde genişleyen sigara içme yasağına uyan Karslı köylüler ilginç bir piknik düzenlediler.

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Ali Sofu köyünde ikamet eden bir grup vatandaş sigara içmek için piknik düzenledi.

Ali Sofu köyüne 2 kilometre uzaklıktaki Ak Baba mevkiine giden gençler ellerine aldıkları sigaralarla pikniğe giderek ormanlık alana akın ettiler. Piknik alanında sigara içen tiryakiler çay yudumlamayı da ihmal etmedi.

Türkiye genelinde uygulamaya başlayan kapalı yerlerde sigara içme kurallarına uyan vatandaşlardan Remzi Morkan, "Türkiye'de uygulanan kapalı yerlerde sigara içme yasağına uymak için biz de bir sigara pikniği hazırladık, kurallara uymak için piknik alanına geldik. Kendimiz sigara içmek zorundayız, bırakamıyoruz. Kimseyi rahatsız etmemek için bizler de buraya geldik, sigara içiyoruz. Kapalı alanda sigara içmemek için bizler de açık alanı seçerek piknik düzenledik'' dedi.

Genç tiryakiler daha sonra çalan müzik eşliğinde halay çekerek pikniği tamamladılar.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 17:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem polat IP: 88.234.113.xxx Tarih : 20.07.2009 21:46:16

 bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı onu cıkaramamış maşallah bizim  devleti yönetenlerde onun gibi bir işe kalkmışlar sizin yapacağınız başka işler yokmuydu kariben kıraathane calışdıranların ekmeyinle uğraşıyorsunuz zaten işsizlik  başını almış gidiyor  birde siz işsizlik yaratıyorsunuz sizler halkın sağlığını düşünüyorsanız sıkara fabırkalarını kapatın bitsin bende icmeyim  bir sığara 50 lira olsa ginede icecem benim hemşerilerime helal olsun  sığara pikniyi yapmışlar