6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Sarıkamış'ta tiyatro oyunu

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin sahneledikleri ‘Medyatik Polis Rüstem’ adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.


İlçe Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelenen tiyatro oyununa; Kaymakam Ahmet Altunbaş ve eşi Zühal Altunbaş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İl Emniyet Müdür yardımcısı İlhan Gündoğan ve eşi İlkiz Gündoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Toprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ekinci, emniyet personeli, öğrenci ve veliler katıldı.


Yaptıkları sürekli olarak medyaya farklı bir şekilde yansıyan bir polisin öyküsünün anlatıldığı 9 kişilik 'Medyatik Polis Rüstem' adlı oyunda, halkla iletişimin ince noktaları, daha iyi bir hizmetin nasıl sunulacağı ve hizmetlerin sunumunda algılamanın önemi gibi konular ele alındı. Büyük beğeniyle izlenen oyun seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.


Oyunun sonunda; Kaymakam Altunbaş ve eşi Zühal Altunbaş, Başkan İlhan Özbilen, Kars İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlhan Gündoğan ve eşi İlkiz Gündoğan öğrencileri profesyonelce oynadıkları oyundan dolayı kutlayarak çeşitli hediyeler verdiler.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ekinci, Türk Polis Teşkilatının sorunlarını mizahi bir şekilde sahneleyen öğrencilerin çok yetenekli olduklarını belirterek, “Emniyet teşkilatımızın; halkımız için gece-gündüz demeden, vefakarca görev yaptığını, hiçbir karşılık beklemeden vatandaşın hizmetinde olduğunu, öğrencilerimiz profesyonel tiyatrocuları aratmadan çok güzel bir şekilde işlediler. Gazipaşa İlköğretim Okulu müdürüne, öğretmenlerine, öğrencilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Protokol üyeleri tiyatroda görevli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 18:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?