6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Şehit polisler için mevlit okutuldu

Kars Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü nedeniyle şehit polisler için mevlit okuttu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, İl Emniyet Müdür yardımcıları, birim amirleri ve personel şehitliği ziyaret etti. Ziyaret sonrası Merkez Camii'nde şehitler için mevlid okutuldu. Mevlid sonrası Vali Mehmet Ufuk Erden, Jandarma Komutanı Birol Şimşek, Müftü Vekili Ahmet Tokgöz, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay'ın da katılımlarıyla şehit aileleri ve emekli emniyet mensupları ile Polis Evi'nde öğle yemeği yenildi.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci yemekte yaptığı konuşmada, "Vatanımızın ve milletimizin huzuru ve güvenliği için canlarını veren aziz şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz. Gazilerimize ve teşkilatımızda görevlerini en güzel şekilde yerine getirmiş ve görev süreleri dolarak emekli olmuş siz emektar meslektaşlarımıza da teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 12:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet doğan IP: 85.99.177.xxx Tarih : 10.04.2009 16:00:59

Ben  selim ilçesi Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet DOĞAN  bugün okutulan mevliti bizleride duygulandırmıştır.Başta sayın emniyet müdürüm sayın ibrahim demirci beyefendiye ve diğer arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşşekkür ediyor Polis Teşkilatımızın 164. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.Selim Şehit Aileleri Derneği Adına Şükranlarını arz ederim.