5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Sel bölgesine inceleme

Eriyen kar suları nedeniyle ev ve bahçelerini su basan Aydınlıkevler Mahallesi Ufuk Sokak sakinleri, Vali Mehmet Ufuk Erden’i makamında ziyaret ederek yardım talebinde bulundu.

Vatandaşları dinleyen Vali Erden, gereken yardımların yapılacağını, görevlilerin mahallede inceleme yapacağını belirtti.
Makam ziyaretinin ardından, Vali Yardımcısı Doğan Demirdaş, Belediye Başkan Yardımcısı Dünyamalı Demir, DSİ Bölge Müdürü Sait Umucu, İl Sivil Savunma Müdürü Abdurrahman Turfut ve Merkez İlçe sivil Savunma Müdürü Oktay Aygan ile görevliler Aydınlıkevler Mahallesi Ufuk Sokak sakinlerini ziyaret ederek tespitlerde bulundular.


Yapılan inceleme sonucunda, mahalleden geçen kanal kenarlarına öncelikle DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından malzeme dökülerek kanalın etrafındaki setlerin düzeltilmesine ve evlere giden suyun engellenmesine, alanın genişletilmesine karar verildi.
Yağışların sona ermesiyle birlikte de DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından gelecek kış sorun yaşanmaması için kanal ve bölgede gereken çalışmaların yapılacağı belirtildi

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 19:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat dalboy IP: 88.224.189.xxx Tarih : 15.03.2008 22:49:16

altyapısı sağlam olmayan tüm çalışmlar şehrimize zarar vermeye devam ediyor.tıpkı gectıgımız yıl yapılan doğal gaz calışmları gibi sayın beledıye baskanım,kaldırımlarda yurumek neredeyse ımkansız bır hal aldı duyarlılık beklıyoruz