5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Selim kaymakamını uğurladı

İçişleri Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan kararnamesine göre, Başkale Kaymakamlığına atanan Selim Kaymakamı Yunus Kalaycı için veda yemeği düzenlendi.

Sarıkamış Çamkar otelde Selim Kaymakamı Yunus Kalaycı onuruna verilen veda yemeğine; Selim Belediye Başkanı İlhan Çiftçi, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Selim Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Düzün, Selim Milli Eğitim Müdürü Muhittin Yücel, AK Parti İlçe Teşkilatı ve mesai arkadaşları katıldı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Selim Kırkpınar Şah İsmail Demirkol İlk Öğretim Okulu Müdürü Tarık Demirkol, “İki türlü idareci var. Birinin yüzü halka dönük, halkla iç içe, birinin de yüzü kendine dönüktür. Bizim Kaymakamımız halkla iç içe, halkın her türlü derdiyle dertlenendir. Arkasında hoş bir seda bırakarak aramızdan ayrılıp, vatanın başka bir köşesinde hizmet kervanına devam edecektir. Kendisine yeni görevinde sizler ve Selim halkı adına başarılar diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Selim Kaymakamı Yunus Kalaycı da “Hepimiz kardeşiz. Aramızda farklılıklar olabilir. Bu farklılıklar bizim zenginliğimizdir. Selim ilçemize iyi hizmet edebildiysem bunda tüm mesai arkadaşlarımın payı olmuştur” diye konuştu.
Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen ise, “Geldikleri zaman çiçekle hoşgeldine gideriz. Tam birbirimize ısınıp kaynaştığımız zaman şiltle uğurluyoruz. Kendileri tam bir Selim sevdalısıdır. Görev yaptığı Selim ilçesine değer veren bir kaymakamdır. Yeni görev yerlerinde ailesi ile birlikte güzel günler geçirmesini diliyorum. Sarıkamış halkı adına ‘yolunuz açık olsun’ diyerek başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Gecede Selim Milli Eğitim Müdürü Muhittin Yücel, eğitime vermiş olduğu katkıdan dolayı, Kaymakam Kalaycı’ya bir plaket verdi.

Konuşmaların ardından geceye katılanlar türküler eşliğinde halay çektiler.

KALAYCI KİMDİR?

Selim Kaymakamı Yunus Kalaycı, 1977 Zonguldak Devrek’te dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta, liseyi Trabzon Yomra Fen Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Mart 2004 Yılında Giresun'un Doğankent ilçesinde göreve başladı. 2005 yılında Doğankent ilçesindeki görevinden, Selim İlçe Kaymakamlığına atandı. Kalaycı, 3’yıl hizmet ettiği Selim ilçesinden de, Başkale Kaymakamlığına atandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 21:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?