6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Selim'de yılbaşı heyacanı

SELİM'DE YILBAŞI HEYACANI

Tüm dünyada yılbaşı kutlamaları için hazırlıklar sürerken, Kars'ın Selim ilçesinde de vatandaşlar evlerinde yeni yıla girmek için hazırlanıyor.

Selim ilçesine bağlı Laloğlu köyünden yılbaşı alışveriş için gelen Muzaffer ve Zernişan Koçak çifti, pazardan yeni yıl alışverişi yaptı.

 Çam ağacı bulamadıkları için narinciye çiçeği alan Koçak çifti, vatandaşların şaşkın bakışları arasında Halit Paşa Caddesi'nde de bir süre dolaştı. Pazardan yeni yıl alışverişi yaptıklarını ifade eden Zernişan Koçak, çam ağacı bulamadığımız için yapay narinciye çiçeği aldıklarını kaydetti.

Eşini bir an olsun bile yanından ayırmayan Muzafer Koçak ise, “Her yeni yıl neşe ve hoşgörü ile gelir. Fakat bu sene yeni yıla ekonomik krizle giriyoruz. İnşallah 2010 yılı tüm vatandaşlara hayırlı ve uğurlu gelir” diye konuştu.

SELİM'DE YILBAŞI HEYACANI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 11:46:02
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 12:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BUKET BUKET IP: 88.234.229.xxx Tarih : 5.01.2010 13:14:31

Bu kadar basit haber olurmu,o zavallı insanların yılbaşı çamının varlığından haberleri yok ,tesadüf  süs amacıyla alınmış bir objeyi yılbaşı çamı  benzetmeniz bir abartıdan başka bir şey değil. Biraz NESNEL ve OBJEKTİF olun artık.