3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Seyyar balıkçılara tepki!

SOKAK ORTASINDA BALIK SATIŞINA VATANDAŞTAN TEPKİ

Kars’ın Selim ilçesinde balıkların seyyar arabalarda sokak ortasında satılması, vatandaşın tepkisini çekiyor.

İnsan sağlığını ilgilendiren bir konuda belediyenin vurdumduymaz bir tavır sergilediğini belirten vatandaşlar, “Seyyar arabalarda satılan balıklara, her türlü mikrop bulaşabilir ama bunu kimse önemsemiyor” dediler.

Selim’in en işlek semti olan Halitpaşa Caddesi’nde seyyar arabalarda balık satılması tepki topluyor. Hijyenik olmayan bir ortamda satılan balıkların insan sağlığı için zararlı olabileceğini kaydeden vatandaşlar, belediye yetkililerinin bu konuda girişimde bulunmasını bekliyor. Kaldırımları işgal eden balıkçıların balık pisliği ve kötü kokularla rahatsızlık verdiğini anlatan vatandaşlar, “Balık satmayla ilgili yönetmeliğe göre balıkçılara balık satış yerinin gösterilmesini gerekiyor. Ama belediye böyle bir alan oluşturmadığı için maalesef balıklar sokaklarda satılıyor” dediler.

SOKAK ORTASINDA BALIK SATIŞINA VATANDAŞTAN TEPKİ
SOKAK ORTASINDA BALIK SATIŞINA VATANDAŞTAN TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 10:56:05
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 13:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem polat IP: 78.183.37.xxx Tarih : 26.10.2010 21:53:46

iş yok aş yok fabrika yok gariban vatandaş akarsulardan kendi gücüyle birkaç kilo balık yakalamış bir lokma ekmek parası kazana bilmek için ugraşıyo vatandaş kötü kokuyodiye haklı olarak şikayetçi oluyorlar peki yaz günleri iş hanlarında bakkalllarda marketlerde acıkda satılan yağ peynir gibi gıda maddelerini hiç görmüyolarmı üzerlerinde dolaşan sinekler havada uçuşan tozlar bunları görmemezlikden geliyorlar şimdi gariban orada üç beş kilo balık satmaya calışıyo ama onu çabuk göruyorlar ne diyelim takdirszin