3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Sigara kaçakçılarına darbe

SİGARA KAÇAKÇILARINA DARBE

Kars’ta bir minibüste 2 bin 160 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kars’ta kontrollerini artıran Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmalarla sigara kaçakçılarını adeta bozguna uğrattı. Giriş çıkışları kontrol altına alan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, sigara kaçakçılarının üzerine kabus gibi çöktü.

Iğdır ilinden Kars’a kaçak olarak sokulmak istenen 2 bin 160 paket kaçak sigara bu sefer Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde polis uygulamasına takıldı.

Iğdır istikametinden Kars’a gelen bir minibüs, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde polisin uygulama yaptığını görünce geri dönmesi üzerine minibüsün durumundan şüphelenerek harekete geçen (KOM) ekipleri, ile minibüs arasında kovalamaca başladı. KOM ekiplerinin yaptığı takip sonucu minibüs sürücüsü daha fazla kaçamayarak aracı durdurmak zorunda kaldı.

Polisten kaçan ve durdurulan minibüste bulunan 2 kişi yakalanırken, minibüste yapılan aramada çeşitli markalarda 2 bin 160 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara bulunarak el konuldu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi Cumhuriyet Savcınsın talimatıyla ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 12:31:03
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 09:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?