6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

SP Adayı projelerini anlattı

Saadet Partisi (SP) Kağızman Belediye Başkan Adayı Özkan Arduç, düzenlenen basın toplantısında projelerini anlattı.


Partinin ilçe teşkilat binasında yapılan basın toplantısına SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey, SP İlçe Başkanı Oktay Ağır, Belediye Başkan Adayı Özkan Arduç ve partililer katıldı. Burada bir konuşma yapan SP İlçe Başkanı Oktay Ağır, “Biz yola genç ve kararlı bir aday ile çıktık. Belediye Başkanlığını kazandığımızda ilçenin bütün sorunlarına el atacağız. Öncelikle işsizliği ve sulama sorununu çözmeye çalışacağız. Kağızman’ı güzel bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.


SP Kağızman Belediye Başkan Adayı Özkan Arduç ise projelerinden söz ederek şunları söyledi:
“Ben yıllarca Kağızman’da nakliyecilik yaptım. Kağızman halkının özellikle gençliğin sıkıntılarla iç içe olduğunu, görmekten ziyade kendim yaşadım. İstanbul’daydım ama onların sorunlarını unutmuyordum. Benim çektiğim bu sıkıntıları gençlerin çekmesini istemiyorum. Gerek elimdeki imkanlarla gerekse belediyenin imkanlarıyla Kağızman’a hizmet etmek istiyorum. Kağızman’ın birinci sorunu işsizliktir.

Varlıklı, mutlu, huzurlu ve sıcak yuvaya sahip bir gençlik istiyorum. Yıllardır Saadet Partisi’nin içindeyim. Belediyecilik bizim partimizin işidir. İddiam şudur ki Kağızman’a ciddi bir belediyecilik anlayışı getireceğim. Kendimi gençlerin ortak adayı olarak görmekteyim. Gençliğin kanaati banadır. Kararlı bir insanım. Kağızman’ın sorunlarını çözeceğime inanıyorum. Ekmek fırınlarını bir belediye olarak destekleyerek üretimde kaliteyi yakalayacağım.

Tuz Fabrikası’nı ele alacağız. Tuz Fabrikasının yabancılara gitmemesi için Kağızmanlıların almasında Saadet Partisi etkili olmuştur. Bu işletmenin tekrar hizmete sokulması için çalışılacağız. Meyve suyu projesi, Arıcılık kooperatifinin kurulması sağlanacak. Böylelikle Kağızman halkının ürettiği mahsuller değerlendirilecektir” dedi.


SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey de bir konuşma yaparak, “Bende bir Karslı ve Kağızmanlı olarak 2004’den 2008’e kadar Recai Kutan’ın özel kalem müdürlüğü gibi bir görevi ifa ettim. Bu benim unutmadığım en önemli görevdir. Recai Bey çok önemli görevlerde bulunmuş, Bayındırlık Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapmıştır. 10 yıl boyunca Fazilet ve Saadet Partileri Genel Başkanlığı yapmıştır. Onunla ilgili hiçbir soru önergesi asla verilmemiştir. Herkes ona saygı göstermiştir.

Birlikte çalıştığım 4 yıl onurlu yıllardır. Onun yanında çalışarak çok tecrübeler edindim. Şimdiki genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş partimizin genel başkan yardımcılığını yaptı. İstanbul ticaret Üniversitesinde ekonomi profesörüdür, Ekonomisttir. İngilizce ve Arapça konuşmaktadır. Cesur, kararlı, milli görüşçü bir insandır. Türkiye’nin gündemini partimiz belirlemektedir. İsrail-Gazze savaşında İsrail kaybetmiştir. Hamas başarı kazanmıştır. Gazze halkı 22 gün direniş göstermiştir.

Çağlayan’da 1.5 milyon kişi toplandı ve net önlemler ortaya kondu. Konya Hava Sahasında eğitim uçuşları yapan İsrail uçaklarının durdurulmasını istedik. İsrail Dostluk Grubunun feshini istedik. Bizim bir sözümüz vardır ‘Laf değil iş’ diye. Biz, iş üretecek olan partiyiz. Kağızman halkı da bütün adayları denemiştir. AKP ve CHP’nin adayları denenmiştir. Ben bunlara alternatif getirdim. Seçimlerin vatana, millete, Kağızman halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.


SP KAĞIZMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZKAN ARDUÇ’UN ÖZGEÇMİŞİ
1978’de Kağızman’ın Bulanık Köyü Kaldırım Mahallesinde dünyaya geldi. Kadıköy Meslek Lisesi mezunu olan Özkan Arduç, 2000 yılından itibaren İstanbul Haydarpaşa Limanında nakliye ve taşımacılıkla meşgul oldu. Ayrıca, inşaat sektöründe müteahhitlik ve hayvancılık üzerine ticaret yapmakta. Özkan Arduç evli ve bir çocuk babası.

İha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 14:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?