6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

SP heyeti yolda mahsur kaldı

Saadet Partisi (SP) Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey, Kars'ın Arpaçay ilçesinin Koçköy beldesinde seçim çalışmalarından dönerken yoğun kar yağışı nedeniyle partililerle birlikte gece yolda mahsur kaldı.

SP Genel Başkan Yardımcısı Atıf Özbey, SP Kars İl Başkanı Mikail Demir, Arpaçay İlçe Başkanı Seyfettin Güney, Arpaçay İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Cumhur Ağadedeoğlu ile birlikte seçim çalışmaları için ilçeye bağlı Koçköy belgesine gitti. Burada bir kahvehanede belde halkına seslenen SP Genel Başkan yardımcısı Atıf Özbey, Saadet Partisi olarak tamamen seçimlere kilitlendiklerini ve gece-gündüz demeden ulaşılması en zor köylere bile gittiklerini söyledi. Özbey, Türkiye'de SP'li belediyelerin örnek çalışma yaptıklarını ve belediyeciliğin adresinin SP olduğunu belirtti. Özbey ayrıca, Kars genelinde bütün belediyelere talip olduklarını bunu da başarmanın azmini asla elden bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Özbey ve beraberindekiler, geç saatlere kadar beldedeki çalışmalarını sürdürdü. Saat 21.00 sıralarında yoğun kar yağışı altında beldeden yola çıkan SP heyeti, yolun kaygan olması nedeniyle yolda mahsur kaldı. SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey ve partililer aracı itmeye başladı. Yaklaşık 20 dakika süren uğraşlar sonucu araç kurtarıldı ve SP heyeti daha sonra Arpaçay ilçesine giderek seçim çalışmalarına devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 11:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?