6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

SP ve DSP'den Alibeyoğlu’na ziyaret

Kars’ta Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Reis Karakoç ve Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı Orhan Cihan Timur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu’nun ayrı ayrı ziyaret ettiler.

CHP Adayı Naif Alibeyoğlu’na ilk ziyareti SP Adayı Reis Karakoç’tan yaptı. Partililerle birlikte CHP’nin il binasına giden Karakoç’u CHP Adayı Alibeyoğlu ve partililer karşıladı. SP Adayı Reis Karakoç, “AK Parti kendi yapmış olduğu ankete göre Türkiye genelinde yüzde 10 ile 15 arasında görünüyor. Bu kameralarda kullandıkları tehditlileri de izlediniz. Doldurma yani köylerden getirmekle olmuyor. Vatandaşın karnı açsa vaatlerin bir önemi kalmıyor. Yerelde de bunu yaptılar” diyerek Ak Parti’yi eleştirdi.

CHP İl Başkanı Çetin Bilgir de, “Ecevit’in asıl gidiş nedeni yazar kasanın atılmasıydı. Ondan sonra gidiş süreci başladı. AK Parti’nin süreci de emekli polisin kafasına silah dayamasıdır. Emekli Polis, ‘Geçinemiyorum artık’ yeter diyor. Bunlarda söyle olacaklar” dedi.

Bunun üzerine SP Adayı Reis Karakoç, “O yazar kasa bir sebepti. Başbakan o dönem kendi ağzıyla itiraf etmişti ‘birileri düğmeye bastı’ diye hatırlar mısınız? O düğme ülke dışında bir yerde olduğu için kendiside başbakan olarak bilmiyordu o düğmenin nerede olduğunu. Biz o düğmenin içerde kalmasından yanayız” diye konuştu.

Alibeyoğlu da SP Adayı Reis Karakoç ve SP’lilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

DSP’DEN CHP’YE İADEİ ZİYARET

DSP Belediye Başkan Adayı Orhan Cihan Timur ve DSP İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu, partililerle birlikte CHP Adayı Naif Alibeyoğlu’nu parti binasında ziyaret ettiler. Burada bir konuşma yapan CHP Adayı Orhan Cihan Timur, “Kardeşçe, dostça demokrasi yarışında hepimiz varız. Memleketimize hayırlısı ne ise o olsun” şeklinde konuştu.

Naif Alibeyoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bende bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Demokrasinin Kars’ta ki görünen yanı, güzel yanı bu süreci başlatmış olduk. Sizlerde iadeyi ziyaret yaparak bizleri onurlandırdınız. CHP Kars İl teşkilatı adına hoş geldiniz diyorum” dedi.
DSP İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu ise şunları söyledi:
“29 Mart seçimlerinin barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesinden yanayız. Bu anlamda hiçbir aday ve partiyle bir polemiğe girmeden seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretlerimize kendimize bildiğimiz CHP partisinde başladık. Diğer partilerimizi de ziyaret ederek bu çalışmamızı da bitireceğiz. Önümüzde ki günlerde zafer inşallah Kars’ın ve Karslı’nın olur”

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 20:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?