6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

SP'den Erdoğan'na tam destek

Saadet Partisi (SP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Kars eski milletvekili adayı Atıf Özbey; İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'i sert bir dille eleştirerek Başbakan Erdoğan'a tam destek verdi.

Başbakanın Davos'taki tavrını olumlu buldukları söyleyen Özbey, "Seni destekliyorum sayın Başbakan. Önünde şapka çıkarıyorum. Ben ve arkadaşlarım sizi alkışlıyoruz sayın Başbakan" diye konuştu.


SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey, SP il teşkilatının ilçe belediye başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin tanıtım toplantısına katıldı. İl teşkilatı binasındaki tanıtım toplantısında konuşan SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey, yerel seçimlerin önemine değindi ve SP'nin ülke genelinde bu seçimlerden zaferle çıkacağını söyledi. Başbakan Recep Tayip Erdogan'ın Davos'taki tavrına ve duruşuna da değinen Özbey, "Seni destekliyorum sayın Başbakan. Önünde şapka çıkarıyorum.


Müslümanlara saldıran Şimon Peres'e tepki gösterdiğiniz için ben ve arkadaşlarım sizi alkışlıyoruz sayın Başbakan. Bu adam Dünyanın en büyük terör devletinin Cumhurbaşkanıdır. Bu adamın eli kanlıdır" dedi.


Özbey daha sonra Kars'tan milletvekili seçilmesi durumunda TBMM'ye girdiğinde eline paspas alıp Şimon Peres'in geçtiği yerleri temizledikten sonra kürsüye çıkacağını kaydetti. Özbey, şunları söyledi:
"Eğer bir gün Kars halkı beni TBMM'ye gönderirse, Cenab-ı Allah nasip ederse girdiğim ilk gün şunu yapacağım. Müstahdemlerin elindeki paspası alacağım. Filistinlilere saldıran Şimon Peres'in girdiği kapıdan o şerefli TBMM'nin konuşma kürsüsüne varıncaya kadar o yerleri sabunla kendi elimle sizin adınıza yıkayacağım"
Özbey, partililerin, 'Saadet gelecek, zulüm bitecek' sloganlarıyla ve alkışlarla konuşmasını tamamladı.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 20:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?