6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

SP'li kadınlardan Altun'a destek

Saadet Partisi (SP) Kars Selim ilçesi Belediye Başkan Adayı Bülent Altun’u seçim çalışmalarında partinin kadın kolları yalnız bırakmıyor.

SP Selim Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aladağ, üyeleriyle birlikte evleri tek tek dolaşarak SP Selim Belediye Başkan Adayı Bülent Altun’a oy istiyor. Gittiği evlerde sevgi ve ilgiyle karşılanan Sevgi Aladağ, aynı zamanda da aile fertlerine gül hediye ediyor. Aladağ, “Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz dönem ilçemizden aday göstermemiştik ama 29 Mart seçimleri için ilçemizden aday olan Bülent Altun kardeşimize destek için çalışıyoruz. Gördüğünüz gibi hangi eve gitsek büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanıyoruz. Böylesine dürüst ve temiz bir kardeşimizle bu seçim yoluna girdiğimiz için Allah’a şükrediyoruz. Emin adımlarla ilerlediğimiz gibi aynı zamanda da vatandaşlarımıza Güven veriyoruz. Çünkü bizler bu terbiyeyi önce yaradanımızdan sonra ailemizden ardından da partimizden aldık. Bizler diğer siyasiler gibi yalan vaatlerde bulunmuyoruz. Dürüst vatandaşlarımızdan dürüstçe oy istiyoruz. Partimizden olan belediyelerin ne kadar başarılı olduklarını ülke geneline baktığımızda görebiliyoruz. Her gittiğimiz yere hizmet ve güven veriyoruz. Bizler çizgimizden asla vazgeçmedik ve geçmeyeceğiz de. İnşallah seçimleri zaferle tamamlayacağız ve halkımızın bize vereceğinden emin olduğumuz bu görevi de layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

SP Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aladağ’ı yalnız bırakmayan SP Selim Belediye Başkan Adayı Bülent Altun da, “Bu şirin ilçemizi Allah’ın izniyle layık olduğu yere getirmek için söz verdiğimiz hizmetleri anında yerine getireceğiz. Bunun için önce Belediyeyi kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda halkımızın gerçek hizmete susamış olduğunu gördük. Bundan da yola çıkarak bugüne kadar ilçemizde verilen hizmetler sadece masa başında oturmakla geçmiş. Ne yazık ki başkanlarımız ilçemizin ana caddesindeki çöpü bile yerlerinden kıpırdayıp görememişler. Başlarını bir kaldırsalardı sorunları daha iyi görür hatta çözebilirlerdi. Ama biz böyle yapmayacağız. Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğumuz ilk günden görevimiz boyunca gece-gündüz demeden çalışacağız. İlçemiz için söz verdiğimiz hizmetleri bir an önce hayata geçirerek halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışacağız. Çünkü bizler emin adımlarla yola çıktığımız gibi halkımızın bizden beklentilerini de hesapladık. Gördük ki bizlerden önce dürüst bir siyaset istiyorlar. Yani yalansız, dolansız bir siyaset. İş sadece bunlarla da sınırlı kalmıyor elbette. İşe ciddiyetle el atmak gerek. Bir vatandaşımız yanımıza gelmek için yola çıktığında emin adımlarla ilerlemeli. İçi buruk gelmemeli. Bir işi varsa onun üzerine gidileceğini ve işinin halledileceğini bilmeli. Daha da önemlisi bize inanmalı. İnandıktan sonra da bu inancını asla yitirmemeli. Bu da bizlerin vatandaşlarımıza vereceğiz güvenle olacaktır. Eğer bir gün bile iş yapmadan o koltukta otursak bu bizim ilçemizin gittikçe geriye gittiğini gösterir. O zaman ne yapacağız günlerimizi hatta saatlerimizi bile boş geçirmeyeceğiz. Halkımızla el ele, gönül gönüle olacağız. Karşılıklı güven çerçevesinde hareket edeceğiz. Birbirimizi aldatmayacağız. Bu ilçenin bu ilçede yaşayanların olduğunu asla unutmayacağız. Görev sorumluluğumuzu asla unutmayacağız. Görevimizin sadece imza atmaktan ibaret olmadığını bileceğiz. İyi donanımlı ekiple yolumuza devam ederek ilçemizi her geçen gün daha da ileri seviyelere taşıyacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 20:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?