3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Sultanoğlu Kars'a veda etti

BAŞKONSOLOS HASAN SULTANOĞLU KARS'TAN AYRILDI

Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu, Kars'tan ayrıldı.

Azerbaycan İstanbul Başkonsolosluğu'na atanan Sultanoğlu, Kars'taki veda gezilerini tamamladıktan sonra havayoluyla İstanbul'a hareket etti.

Sultanoğlu havaalanında yaptığı açıklamada, "Bütün Kars halkına teşekkür ediyorum. Bana kucak açtılar. Kars halkı her zaman Azerbaycan'ın yanında olmuştur. Azerbaycan'ın problemlerini kendi problemleri gibi kabul etmişlerdir. Bizim bu kardeşliğimiz inşallah sonsuza kadar bozulmayacaktır" dedi.

Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu'nu Belediye Başkan Vekili Cihangir Umurbek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Oktay Aktaş, Belediye Meclis üyeleri, konsolosluk çalışanları, Azerbaycanlı öğretim üyeleri, gazeteciler ve işadamları uğurladı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 10:34:04
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 17:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
xalo murat IP: 88.232.108.xxx Tarih : 24.05.2010 00:00:00

nihayet gitti...kars a naif alibeyoğlu sayesinde geldi getirtildi..sonramı ne oldu döndü naif alibeyoğlu aleyhinde siyaset yaptı yada yaptığını sandı burdaki kardeşliğe leke sürmeye kalktı sanmayın gidiyor getirtildiği gibi gönderildi..azeri kürt kardeşliğine gölge düşürmeye çalıştı.sayın konsolos unutma sen gittin bak biz azeri terekeme yerli kürk kardeiliği hala devam ediyor hala burdayız...senin gibileri gelirler 1 giderler 2 saygılarımı sunarım halkların kardeşliği herzaman sürecek bu şehirde..saygılarımı sunarım