6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Sürücülere ceza yağdı

KARS'TA KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA

Kars Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri, kurallara uymayan otobüs ve minibüs sürücülerine ceza kesildi.

Kars İl Trafik Komisyonu'nun 2009/26 sayılı kararıyla köy ve ilçelerden il merkezine toplu taşımacılık yapan minibüs ve otobüslerin il merkezine giriş-çıkış güzergahları ve bekleme yerleri belirlenerek, sürüceler 10 gün süre uyarılmıştı.

Trafik ekiplerince, bugün şehir içinde muhtelif yerlerde yapılan kontrollerde çok sayıda sürücünün alının kararlara uymadığı tespit edildi. Uygulama ile trafik akışının düzenli sağlanması, caddelerde yoğunlaşan trafiğin rahatlaması, gelişi güzel park yapmanın önüne geçilmesi hedefleniyor.

KARS'TA KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2009 Cuma 18:23:01
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 18:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arasemre IP: 85.97.38.xxx Tarih : 5.12.2009 00:37:59

Bu konuda Kars Emniyet müdürlüğüne teşekkür ederim.Eğer şehrin yaşanır olması için alınacak önlemler varsa buna herkes uymak zorundadır.Herkes istediği gibi hareket ederse şehir yaşanmaz hale gelir.Birda Kars Belediyesi şehirin içerisinde Tezek yapılmasını yasaklasa hemi görevini yapmış olacak hemide Karsın kenar semitlerini pislikten temizlemiş olacak.