6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Taksi şoförünün talihsiz ölümü

Kars'ın Arpaçay ilçesinde bir taksi şoförü, arı sokması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeden aldığı yolcuyu Polatköy köyüne götüren taksi şoförü Gürbüz Çiftçi, araçta müşterisini beklemeye başladı. Bu sırada açık olan camdan içeri giren bir arı Çiftçi'yi boynundan soktu.

Daha önce de benzer bir olay yaşadığı için arı sokmasına karşı alerjisi olduğunu bilen Çiftçi, Arpaçay Sağlık Ocağı'na yetişmek için hızlı bir şekilde geri döndü. Telek köyüne geldiğinde fenalaşan Çiftçi, köylüler tarafından Arpaçay Sağlık Ocağı'na götürüldü.

Panzehirin olmadığı sağlık ocağında bekleyen taksi şoförü, ambulans gelmeden hayatını kaybetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 14:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OKTAY DENİZ IP: 91.10.226.xxx Tarih : 19.09.2009 19:05:02

GÜRBÜZ ÇİFTÇİYE ALLAHTAN RAHMET,KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.GERÇEKTEN SAF VE TEMİZ ÜSTÜN ERDEMLERE SAHİP BİR ŞOFÖRDÜ.ALLAH RAHMET ETSİN.BİR ARPAÇAYLI OLARAKTA SAĞLIK OCAĞINDA PANZEHİR İĞNESİNİN OLMAMASINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM. ÇEVRESİNDE O KADAR ARICILIK YAPILAN BİR İLÇE BİR O KADAR DA AYÇİÇEĞİ EKİMİ YAPILAN BİR YERDE PANZEHİR İYNESİNİ BULUNDURMAYAN ECZAHANE UTANSIN.SAĞLIK OCAĞI UTANSIN.NÖBETTE BULUNMAYAN SAĞLIK OCAĞI DOKTORU UTANSIN.BÖYLE ZEHİRLENMELERE KARŞI İLK MÜDAHALEYİ YAPAMAYANLAR UTANSIN.İNŞALLAH İLÇE KAYMAKAMIMIZ BU OLAYDAN SONRA SAĞLIK OCAĞINA VE ECZAHANELERE TALİMAT VERMİŞTİR BELİRLİ STOKTA PANZEHİR İĞNESİ BULUNDURUN.