5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Tuncel Kurtiz büyüledi

Ünlü yönetmen Tuncel Kurtiz, '3. Uluslararası Altın Kaz Film Festivali'ne katılmak için geldiği Kars'ta bir eğlence kulübünde 'Efe' oyunuyla izleyenleri büyüledi. 

Ankara Sinema Derneği'nin, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kars Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği '14. Gezici Festival' kapsamındaki Uluslararası Altın Kaz Film Festivali, yerli ve yabancı sanatçı ve yönetmenleri bir araya getirdi. 'Pandora'nın Kutusu' filmiyle dün açılışı gerçekleştirilen festival renkli görüntülere sahne oluyor. Filmin gösteriminden sonra Bolero Cafe'de eğlenen katılımcılar müzik eşliğinde oyunlar oynadılar. 

Sanatçı Tarık Akan, geceyi dinlenerek geçirirken ünlü yönetmen Tuncel Kurtiz ise renkli tavırlarıyla dikkat çekti. Kurtiz, 'Efe' oyunu çalındığında kendini tutamadı ve sahneye çıkarak gösteri yaptı. Kurtiz, büyük beğeni toplayan oyununun ardından oyun havalarıyla geceye renk kattı. 

Gecede yabancı konuklar da Kurtiz'e eşlik ederek gönüllerince eğlendiler

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 15:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrahunaloglu.tr.gg KARS IP: 78.160.155.xxx Tarih : 9.11.2008 00:51:29

MILLET YAKACAK ODUN KOMUR BULAMIYO EKMEK ALACAK PARA BULAMIYO,BELEDIYE HARIL HARIL ZENGINI İYİCE ZENGIN EDIYO,BUNLARA VERILECEK PARAYI 2 AYDIR MAAŞ ALAMAYAN BELEDIYE ÇALIŞANLARA VERSENIZ NE OLUR..KIYAMET MI KOPAR...HEY HAT.........