6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Turizm Haftası etkinlikleri

15-22 Nisan 'Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Başkanı Halit Özer ve üyeleri, Vali Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret etti.

Turizmden sorumlu Vali yardımcısı Doğan Demirtaş başkanlığındaki, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fahrettin Çelik, KARSOD Başkanı Halit Özer ve üyelerinden oluşan heyet Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret etti. Vali Erden, ziyarette, turizmin bir ülkenin sanayisi olduğunu ve bu sanayinin yan sektörleriyle birleştiğinde tam anlamıyla lokomotif haline dönüştüğünü söyledi.
Vali yardımcısı Demirtaş, "Kültür ve turizm hedeflerimiz doğrultusunda Kars için iki ayağından birisi. İlimizde hayvancılıktan sonra biz kültür ve turizmi önemsiyoruz. Bu doğrultuda Moskova ve EMITT fuarları ilimize çok önemli açılımlar sağladı. Son bir yıl içinde Valimizin teşvikleriyle KARSOD Derneği kuruldu. Bugün de derneğimizin başkan ve üyeleri burada" dedi.

Derginin kuruluş amacına ulaştığını belirten KARSOD Başkanı Özer, toplantıda turizme ara eleman yetiştirme projesinde ortaklığın gündeme geldiğini ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 14:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?