5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Türk işi kablo kaldırma sistemi

Kars merkeze bağlı Akbaba ile Verimli köyü arasında kırılan telefon direğinin yola düşen kablosunun damperli kamyonla havaya kaldırılması gazetecileri harekete geçirdi.

Eğlenceli haber yapmanın zevkini doyasıya tadan gazetecilerin kablodan görüntü almak için boy sırasına göre dizilmesi 'Daltonlar'ı hatırlattı.

Önceki gün, merkez Kocabahçe köyündeki su açılışı için il yöneticileriyle birlikte basın aracıyla hareket eden gazeteciler Akbaba ve Verimli köyü arasında ilginç bir görüntüyle karşılaştılar. Bilinmeyen bir nedenle kırılan telefon direğinin kablosu yol üzerine düştü. İlgililer, herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi ve açılışa giden il yöneticilerinin rahat geçiş yapabilmesi için acilen 'Türk işi' bir çözüm ürettiler.

Görevliler, asfaltlama işlerinde kullanılan İl Özel İdaresi'ne ait damperli kamyon
aracılığıyla kabloyu havaya kaldırdılar. Tam da o sırada bölgeden geçen gazeteciler bu ilginç görüntü karşısında dayanamayarak kamera ve fotoğraf makinelerine sarıldılar. Eğlenceli haber yapmanın tadını doyasıya yaşayan gazetecilerin kendileri de ilginç görüntüler oluşturdu. Görüntü alabilmek için kırık direğe çıkarken dengesini kaybedip yere düşen gazetecilerin kablodan görüntü alabilmek için boy sırasına göre dizilmeleri adeta 'Dalton'ları hatırlattı.

İl yöneticilerinin içinde bulundukları araçların geçişinin ardından gazeteciler yollarına devam ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 11:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?