6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Türk Telekom seçimde yerini aldı

Kars Türk Telekom İl Müdürlüğü İl Seçim Kurulu’na kurduğu haber merkeziyle seçim sonuçlarının anında ilgili yerlere bildirilmesini sağladı.


Toplam 2 telefon hattı, 1 faks cihazı ve ADSL hattı kurarak 20’ye yakın gazeteci ve seçim görevlilerinin sıkıntı çekmeden görevlerini yapmasını sağlandı. Parti görevlilerinin de istifade ettiği haber merkezi tüm gece boyunca çalışmasını sürdürdü.


Kars Türk Telekom Başmüdürü Ali Aktoprak’ın direktifleri doğrultusunda görevlendirilen Türk Telekom şef teknisyeni Hasan Othan ve Engin Aravi büyük bir titizlikle görevlerini sürdürdüler. Haber merkezi, seçim kurulunda bu imkanı sağlarken, servis amirleri de büyük bir dikkatle görevlerin başında bulundular. Merkez ilçe seçim kurulundaki haber merkezi aynı zamanda da ilçe seçim kurullarında da hizmet verdi. 1 il merkezi ve 7 ilçe merkezinde hizmet sunan haber merkezi seçim sonuçlarının daha sağlıklı bir şekilde basın mensuplarına ve seçim kurulu başkanlıklarına sunulması sağlandı.


Cumartesi gününden itibaren yerini alan haber merkezi her hangi bir aksaklığa meydan vermeden seçim hizmetini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?