3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Ülkü Ocakları’ndan davet var!

KARS ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN HİLAL KETE GECESİ

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından “Cumhuriyet ve Gençlik Şöleni”ni düzenlenecek.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nca geleneksel olarak düzenlen ‘Hilal Kete Gecesi’nin 7’nci 29 Ekim 2010 Cuma Günü İmparator Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Geceye Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçılarından Ali Kınık’ta katılacak.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kete gecesinin bu yıl 7’ncisi yapacaklarını söyledi.

Onur Ersançmış; “Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak düzenlediğimiz kete gecesi’nin bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk geliyor. Bizde bunu Cumhuriyet ve Gençlik Şöleni’ne çevirdik. Ülkü camianın bilinen tanınan sanatçılarından Ali Kınık’ı Kars’a davet ettik. Kars’ın ketesinin tanıtımı yapmak istiyoruz. Özellikle Kars dışından gelen ülkü gençlere halk ezgileri, halk oyunlarının da olduğu bir gece yaşatmayı düşünüyoruz. Salyt gösterilerinde olduğu kete gecesine ülkücüleri bekliyoruz. Karslıları bekliyoruz” dedi.

İmparator Düğün Salonu’nda 29 Ekim 2010 Cuma günü yapılacak olan “Hilal Kete Gecesi” ‘Cumhuriyet Gençlik Şöleni’ne sanatçı Ali Kınık katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 15:59:02
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 16:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?