6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Ülkü Ocakları'ndan kete gecesi

KARS ÜLKÜ OCAKLARI KETE GECESİ DÜZENLEDİ

Kars Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6.'sı düzenlenen 'Hilal Kete' gecesi, İmparator Düğün Salonu'nda yapıldı.

Gecede bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacın olduğu bu günlerde Türk gençliğine önemli görevler düştüğünü belirtti.

Ersançmış, "Ülkücü hareket bir gençlik ve aksiyon hareketidir. Bu anlamda hareketimize ve gençlik konusuna biraz değinmek istiyorum. Ülkemizin yarınları olan gençliğimiz yüce Türk milletinin vatanı ve devleti ile bölünmez bir bütün halinde sonsuza kadar yaşaması için elinden gelen her gayreti göstermek zorundadır.

Öncelikli vazifemiz İslam'ın ahlak ve faziletini kılcal damarlarımıza kadar özümsemek, Türklüğün gurur ve şuurunu bedenimizde ve ruhumuzda hissetmek, milletimizi onurlu bir geleceğe taşımak için şehrimizde, okulumuzda, arkadaş çevremizde ve ailemizde örnek birer Türk genci olmaktır. İşte bu vazifelerin yerine getirilmesinde Ülkü Ocakları'nın hassas ve önemli bir yer tuttuğunu hepimiz bilmekteyiz" dedi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı gecede Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi sanatçılarından Ali Kınık sahne aldı. Kınık'ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülere eşlik eden katılımcılar doyasıya eğlendi.

Geceye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Oktay Aktaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Güven Aydeyer, MHP yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KARS ÜLKÜ OCAKLARI KETE GECESİ DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 19:16:01
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 11:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf cogenlili IP: 79.197.92.xxx Tarih : 5.11.2009 16:28:57

selamin aleyküm kars hakkinda daha genis görüntü (resim) YAYINLARSANIZ SEVINIRIM SAYGILARIMLA