2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Ülkücüler, Ali Kınık'la coştu

ÜLKÜCÜLER ALİ KINIK KONSERİNDE COŞTU

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nca düzenlenen geleneksel Kete Gecesi'ne yoğun ilgi gösteren ülkücü gençler salonu hıncahınç doldurdu.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet ve Gençlik Şöleni'ne Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Oktay Aktaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış, MHP Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda ülkücü genç katıldı. Gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Türkiye'nin her alanda ağır tahribata maruz kaldığı, dış dayatmaların ardı ardına geldiği bir dönemde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Onur Ersançmış; "Sevgili ülküdaşlarım birileri ülkeyi federasyonlara bölmek istiyor. Birileri bu ülkeyi parçalamak istiyor. İçişlerinde bağımsız, dışişlerinde ise sözde Ankara'ya, gerçekte ise Kuzey Irak'a bağlı federasyonlarla bölünmüş bir Türkiye istiyorlar" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ülkücüler davul zurna eşliğinde halaylar çekerek eğlendiler. Slayt gösterisinin ardından gecenin süprizi olarak Ali Kınık sahneye çıktı.

Gençler Ali Kınık'ın seslendirdiği türkülerle coştular. Ali Kınık konseri gece geç saatlere kadar sürdü. Birlik ve beraberlik sloganları atılan salonda "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atıldı.

ÜLKÜCÜLER ALİ KINIK KONSERİNDE COŞTU
ÜLKÜCÜLER ALİ KINIK KONSERİNDE COŞTU
ÜLKÜCÜLER ALİ KINIK KONSERİNDE COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 12:52:01
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 13:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatan sevdalısı IP: 88.247.243.xxx Tarih : 2.11.2010 13:00:34

böyle kaliteli sanatçılarımız olduğu için çok şanslıyız...