2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Uludağ'da rüzgar gibi estiler

KARSLI KAYAKÇILAR ULUDAĞ'DA RÜZGAR GİBİ ESTİ

Maddi imkansızlıklar sebebiyle güçlükle geldikleri Uludağ'da, Türkiye Kayak Federasyonu'nun 1. Etap Snowboard yarışlarına katılan Sarıkamışlı kayakçıların azmi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Uludağ'da düzenlenen '1. Etap Snowboard Yarışları'na Sarıkamışlı genç sporcular damgasını vurdu. Maddi imkansızlıklar sebebiyle Bursa'ya güçlükle Sarıkamışlı gençler, sergiledikleri azimle görenleri şaşırttı. Genç sporcuların antrenörü Tarkan Usta, Kars'tan yola çıkarak Uludağ'a geldiklerini söyledi. Sporcular arasında iyi olanların bulunduğunu belirten Usta, "Ancak bir çoğu snowboarda 3-4 gün önce başladı. Bu onlar için bir başlangıç. Eminim ki sonraki yarışmalarda daha fazla ses getirecekler. İnşallah bizim yüzümüzü de kara çıkartmayacaklar" dedi.

Yarışmaya katılan Sarıkamışlı snowboardçular ise ilk başta korktuklarını, daha sonra ise heyecanlarını yenerek etabı tamamladıklarını ifade etti. Daha önceden kayak yaptıklarını, son bir haftadır snowboardla uğraştıklarını dile getiren sporcular, ilerleyen yıllarda birincilik için mücadele edeceklerini söyledi.

Düzenlenen yarışmanın 'Minik erkekler' kategörisinde Sarıkamışlı sporculardan Serhat Enes Kurtuluş birinci, Taha Tuğrul Saraç 4. oldu. 'Çocuklar' kategorisi 1. etabında ise Muhammet Cem Boydak 1., Bilal Polat 6., İsa Baysal 7. olurken, 2. etapta Efe Mert Delibaş 8., Hakan Sezik 14., Muhammet Gökcan 15. sırada yer aldı.

Büyükler kategorisinde ise Ferhat Altın 7. Ömer Kurtuluş 11., Fatih Gündüz 14., Muhammet Emintaş 16., Yusuf Alp 18. ve Alper Laçin de 26. oldu.

KARSLI KAYAKÇILAR ULUDAĞ'DA RÜZGAR GİBİ ESTİ
KARSLI KAYAKÇILAR ULUDAĞ'DA RÜZGAR GİBİ ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 12:51:05
Güncelleme :17 Ocak 2010 Pazar 14:24:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar taşdemir IP: 88.250.72.xxx Tarih : 18.01.2010 09:27:12

ayıp size 10 dan aşagı olan yok