6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Vali eşi köy ziyaretinde

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden’in eşi Fatma Yeşim Erden köy ziyaretleri kapsamında gittiği Merkez Ağadeve Köyünde öğrencilerle sohbet etti.

Köylüler tarafından karşılanan Erden ilk olarak öğrencilerle buluştu. Öğrencilere eğitimin öneminden söz ederek planlı ve programlı ders çalışmaları konusunda nasihatlerde bulundu. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Erden, “bilindiği gibi her başarı eğitimle olur eğitim kalkınmışlığın en önemli göstergelerinden biridir. Bende hem öğretmen olarak hem de okuma kampanyasının İlimizde okumayan bir tek çocuk kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz bizlerin kararlılığı ailelerinizin desteği ve sizlerin azmi ile bu eğitim seferberliğini başarıyla tamamlayacağız. Bugün burada sizlerle birlikte olmanın, sizlerle bu bilgileri paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Umuyorum ki sizler başarılı birer öğrenci olacaksınız ve ileride ülkenize faydalı işlerde hizmet edeceksiniz hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Vali Eşi Yeşim Erden daha sonra kısa süre önce köyde açılan Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Burada da kursiyerlerle sohbet eden Erden, kursiyerlerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. İhtiyaçların kısa sürede karşılanacağını söyleyerek, yanında götürdüğü kumaş, iplik gibi malzemeleri hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 12:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?