6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Vali öğrencilerle buluşuyor

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden bu akşam Sarıkamış Toprak Otel’de Batman’dan gelen 53 öğrenciyle sohbet edecek.

Batman Valiliği koordinesinde Sarıkamış Kayak Merkezi'ne gelen 53 Batmanlı öğrenci Sarıkamış’ta gezi ve ziyaretlerine başladılar. İlçenin tarihi ve turistik mekanlarını gezen öğrenciler Bayraktepe Kayak Merkezi’ne hayran kaldılar. Öğrenciler; kristal kar ve Sarıçam ormanları arasında kayak zevkini doyasıya tattılar.

Bu akşam saat 17.00’de da Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden ile Toprak Otel Konferans Salonunda biraraya gelecekler. Vali Erden, Batmanlı öğrencilere Kars’ın tarihi ve turistik özelliklerinden söz edecek.

Program kapsamında ayrıca, Sarıkamış Şehitleri ile ilgili 25 dakikalık belgesel gösterilecek.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 15:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 78.168.107.xxx Tarih : 22.02.2009 20:55:46

Bu siteye ne zaman baksam vali bey Sarıkamış'ta.Falan bakan geldi vali bey onunla beraber Sarıkamış'ta,vay kayak sezonu açılıyor vali bey yine orada,geziye öğrenciler geldi vali bey yine Sarıkamış'ta,diğer bakan geldi durum yine aynı.Gidebilir natureldir ama Kars sadece Sarıkamış'tan ibaret değil;Arpaçay'a,Akyaka'a,Digor'a,Susuz'a (Selim'i demiyorum çünkü Sarıkamış'a giderken Selim ilçesinide teğet geçmektedir) kaç defa gitmiştir,çok merak ediyorum bir Kars'lı olarak. Bence Batman'dan gelen öğrencileri Sarıkamış'a götüreceklerine Digor'a,Akyaka'ya götürsünler de buralardaki yaşamın Batman'dan daha zor olduğunu görsünler.