5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Vali ve Belediye Başkanı'ndan mesaj

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden ile Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle birer mesaj yayımladılar. 

Vali Mehmet Ufuk Erden, bayram mesajında, toplumsal birlikteliğimizi sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir bayramı daha hep birlikte karşıladığımızı hatırlattı. 

Bayramların hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olduğunu anlatan Erden, sözlerine şöyle devam etti: "Millet olarak büyüklerimizle, arkadaşlarımızla, gençlerimizle ve çocuklarımızla bayramlarda ayrı bir heyecan yaşarız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini o günlerle sınırlı
kalmaksızın hayatın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde yaşamalıyız. Aziz milletimizin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma duygusunun daha çok ortaya çıktığı bu günlerde güzel davranışları, yaşamımızla yılın her gününde göstermeliyiz. Birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olan bayramlarda komşularımızı, yakınlarımızı, dostlarımızı ziyaret etmeliyiz. Kapısına birinin gelmesini bekleyen, evinden uzak yaşayan, ihtiyaç içindeki insanlarımızı ziyaret ederek gönüllerini almalıyız." 

Barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının toplumun tüm kesimlerinde gelişmesinin sorunların çözümünde etkili olacağına inandığını ifade eden Vali Erden, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Aziz vatanımızın, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli mesai arkadaşlarımın, güzide silahlı kuvvetler mensuplarının, jandarma ve polis personelinin, şehit aileleri ile gazilerimizin ve Türkiye'nin dört bir köşesinde yaşayan değerli Karslı hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu bayramın milletimize ve bütün dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." 

BELEDİYE BAŞKANI ALİBEYOĞLU'NUN BAYRAM MESAJI 

Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu da mesajında bayramların; barış hoşgörü ve kardeşlik duygularının daha çok hissedildiği sevinç ve mutluluğun paylaşıldığı özel günler olduğunu söyledi. Sevinç ve coşkunun doruklara erişeceği bir Ramazan Bayramı'nı daha hep birlikte yaşamanın mutluluğu içinde olduğumuzu anlatan Alibeyoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve ilimizde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların Ramazan Bayramını kutlar, sağlık,
mutluluk ve esenlikler dilerim."

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:16:19
Güncelleme :28 Eylül 2008 Pazar 13:23:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?