6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Vali'den Karslılara teşekkür

Kırşehir’e atanan Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, kendisini Erzurum il sınırına kadar uğurlamaya gelen Karslılar’a teşekkür etti.


Mütevazi kişiliği, sevecenliği, adaletli davranışı, kapısını herkese açık tutması, tüm vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmesi gibi daha bir çok takdire şayan özelliği ile Kars’tan ayrılan Vali Erden, “Bir yanımı Kars’ta bırakıyorum. Burası benim ilk valilik görev yerim ve bir çok güzelliği yaşadığım tarihi bir kenttir. Görev sürem boyunca daha aydınlık bir kent için taleplerde bulunan Karslı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, Öğretmenevi’ndeki veda yemeğine bizzat katılan veya mazeretinden dolayı katılamayan, telefonla arayarak duygularını paylaşan ve de gönlünden sevgilerini gönderen herkesi gönülden kucaklıyorum” dedi.
Karslılardan haklarını helal etmesini de isteyen Vali Erden son hatırası olarak Erzurum il sınırında; Vali yardımcısı Doğan Demirdaş, Digor Kaymakamı Serkan Şeker, Arpaçay Kaymakamı Murat Demirci, Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş ve Selim Kaymakamı Yusuf Güni ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 20:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
agahaslan IP: 84.135.208.xxx Tarih : 21.06.2009 22:30:38

her sey yerinde bir eksik var oda TRABZON Kolbastisi oda olsaydi her sey tamamdi.