2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Valiye dert yandı

YİBO'DA DÖVÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN ÖĞRENCİNİN BABASI VALİYE DERT YANDI

Kars'ın Arpaçay ilçesinde bulunan Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda (YİBO) arkadaşı tarafından dövüldüğü ileri sürülen öğrencinin babası, Vali Ahmet Kara'ya dert yandı. Vali Kara, gerekeni yapacaklarını söyledi.

Koçköyü beldesinde bir açılışa katılan Vali Kara ile görüşmek isteyen Nihat Aydın, korumaların engeline takıldı. Durumu fark eden Vali Kara, Nihat Aydın ve oğlunu yanına çağırdı. Arpaçay Yatılı Bölge İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan oğlu Gökhan Aydın'ın okulda arkadaşı tarafından dövüldüğünü söyleyen baba Aydın, "Sayın Valim çocuğum okulda dövülmüş ve bizim haberimiz yok. 5 gün önce dövülen çocuğumun gözü şişmiş. Çocuğum ölseydi bunun sorumlusu kim olurdu? Okul yönetimi bize neden çocuğumun

dövüldüğünü söylemedi. Neden 5 gün boyunca biz çocuğumuzdan haber alamadık. Ya çocuğuma bir şey olsaydı?" diyerek dert yandı.

Vali Kara, babanın iddiasını araştıracağını ve gerekli işlemleri yapacağını söyledi. 8. sınıf öğrencisi Gökhan Aydın'a tavsiyelerde de bulunan Kara, "Sorunlarınızı dövüşerek değil, tartışarak, bilgiyle çözün. Okul yönetiminin öğrencinin ailesine neden haber vermediğini yetkililerden soracağım. Böyle bir şey olmaz. Gereken ne ise yapılacaktır" diye konuştu.

YİBO'DA DÖVÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN ÖĞRENCİNİN BABASI VALİYE DERT YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 18:43:05
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 21:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?