6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

VHO'dan İHA'ya taziye ziyareti

Kars VHO Başkanı Prof. Dr. Yavuz Öztükler, İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in helikopter kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle İHA Kars Bölge Müdürü Bedir Altunok'u ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinden Yozgat'ın Yerköy ilçesine helikopterle giden Yazıcıoğlu'nu takip eden İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in helikopterde bulunanlarla birlikte hayatını kaybetmesi Kars’ta derin bir üzüntüye neden oldu.

Kars-Ardahan-Iğdır Veteriner Hekimler odası başkanı prof. Dr. Yavuz Öztükler, Faikbey Caddesi üzerindeki İHA Kars Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İHA Bölge Müdürü Bedir Altunok'a olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Öztükler, “İsmail Güneş kardeşimiz hayatının son anına kadar üstün gayretler gösterdi. Bunu kendi sesinden duyduk ve dinledik. Eminim ki tüm ülke insanı İsmail Güneş için dua etti. Ama takdiri ilahi hayatını kaybetti. Bizler televizyon ekranlarında İsmail kardeşimizin yardım seslenişini duyunca kendi öz evladımız yerine koyduk. İsmail son görevini de yerine getirdi ve içinde bulunduğu o zor durumda bile hayatta kalma mücadelesi verdi. Kars VHO olarak olayla ilgili üzüntümüzü bir kez daha dile getiriyoruz. İsmail Güneş’e Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 13:23:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?